Deltacommissaris Peter Glas op bezoek

Deltacommissaris Glas krijgt uitleg op de Waaldijk thv Tarciusbrug
12-06-2019
868 keer bekeken

Deltacommissaris Peter Glas bracht woensdag 12 juni een werkbezoek aan Waterschap Rivierenland. Een deel van het programma stond in het teken van dijkversterkingen.

Een deel van het programma stond in het teken van dijkversterkingen. Daarom praatten projectleider Bram de Fockert en omgevingsmanager Leo Berkers hem bij over dijkversterking Wolferen-Sprok. Op dit moment wordt het ontwerp gemaakt; de werkzaamheden starten in 2021.

Over de deltacommissaris
Nederland is een laaggelegen land, dat kwetsbaar is voor overstromingen. De overheid wil Nederland nu en in de toekomst beschermen tegen hoogwater en zorgen voor voldoende zoetwater. Daarom maakt de overheid plannen in het Deltaprogramma. Daarin werken verschillende overheden en andere organisaties samen. De plannen komen tot stand onder leiding van de regeringscommissaris voor het Deltaprogramma: de deltacommissaris.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

 

Contact

Heeft u vragen over het werk? Bel met de omgevingstelefoon 0651469206 of stuur een mail naar Info@dv-wos.nl. Voor overige vragen stuur een mail naar M.SecretariaatWoS@wsrl.nl.

 

 

 

 

Cookie-instellingen