Veiligheid


 

Ziet u een onveilige situatie of heeft u hier vragen over?  Bel met de omgevingstelefoon 0651469206 of stuur een mail naar Info@dv-wos.nl.

 


Samen voor veiligheid

U zult het wel gemerkt hebben dat de werkzaamheden van de Betuwse Waard gestart zijn.

Overal staan omleidingsborden, verkeersregelaars zijn ter plekke en vele hekken (voor uw en onze veiligheid) zijn geplaatst.

Er komt, voor de eerste schop de grond in gaat, veel kijken op het gebied van veiligheid.

Los van het feit dat wij als aannemer de veiligheid van onze mensen op 1 hebben staan, willen we ook voor de omgeving dit op een zo hoog mogelijk niveau realiseren.

We komen immers in uw vertrouwde omgeving op bezoek met vele machines en apparatuur die groot zijn, geluid produceren en risico’s met zich meebrengen.

Om een zo veilig mogelijke werkplek te creëren - proberen we u, de omgeving, middels waarschuwingsborden en het afzetten van wegen en paden met bouwhekken zo goed mogelijk af te schermen van de werkzaamheden en risico’s.

Dit doen we voor uw en onze veiligheid. Niemand wil dat er ongelukken gebeuren of mensen in een risicovolle situatie terecht komen.

Ik  begrijp dat er gezonde nieuwsgierigheid is en dat u best wel eens zou willen kijken wat er allemaal gebeurd op en rond de dijk. En daarom houden we u op de hoogte van de voortgang middels foto’s / video’s. Deze worden binnenkort geplaatst.

 

Contact

Heeft u vragen over het werk? Bel met de omgevingstelefoon 0651469206 of stuur een mail naar Info@dv-wos.nl. Voor overige vragen stuur een mail naar M.SecretariaatWoS@wsrl.nl.

 

 

 

 

Cookie-instellingen