Dijkteruglegging Oosterhout

09-10-2019
3151 keer bekeken

De dijkverlegging Oosterhout is voorlopig stopgezet. Daarvoor heeft Rijkswaterstaat samen met het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, waterschap Rivierenland, provincie Gelderland en gemeente Overbetuwe gekozen.

Rijkswaterstaat heeft dit bekendgemaakt en toegelicht op een informatiebijeenkomst voor bewoners op 25 september jl in Oosterhout. Het verslag en de presentatie kunt hier nalezen. Daarin zijn ook de vragen van de aanwezigen verwerkt. Mochten er nog andere vragen zijn dan kunt u hierover contact opnemen met Peter Jesse van Rijkswaterstaat (Tel 06-52596859)

Extra bijeenkomst

Gebleken is dat een deel van de  bewoners de uitnodiging voor de informatieavond niet heeft ontvangen. Onze excuses voor deze fout. Daarom komt er een vervolg, waarin Rijkswaterstaat opnieuw het stopzetten van de dijkverlegging zal toelichten. Zodra de datum van deze extra bijeenkomst bekend is, zullen bewoners en belanghebbenden daarover een brief ontvangen.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

 

Contact

Heeft u vragen over het werk? Bel met de omgevingstelefoon 0651469206 of stuur een mail naar Info@dv-wos.nl. Voor overige vragen stuur een mail naar M.SecretariaatWoS@wsrl.nl.

 

 

 

 

Cookie-instellingen