Graafwerkzaamheden langs de dijk

01-10-2020
440 keer bekeken

Op dit moment is "Glasvezel Buitenaf" bezig met de aanleg van een glasvezelnetwerk in de directe omgeving van de Waaldijk tussen Wolferen en Sprok. Mocht u hierover vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Bam Infra Telecom (servicedeskcif@bam.com of 085 047 90 62).

Deze werkzaamheden hebben niets te maken met de dijkversterking Wolferen Sprok, die in de tweede helft van 2021 zal starten. Maar kabels en leidingen hebben nu al wél onze aandacht.

Hoe zit dat dan?

In en bij de dijk liggen kabels en leidingen, die zorgen voor gas, water, elektriciteit en telecommunicatie. Verschillenden liggen niet gunstig voor de dijkversterking en moeten worden aangepast. Dat aanpassen is een ingewikkeld proces. Want de verschillende netwerkbeheerders/nutsbedrijven willen (ongestoord) water, stroom en internet blijven  leveren, ook tijdens de dijkversterkingswerkzaamheden. Daarom hebben we de aanwezige kabels en leidingen daar in beeld gebracht, knelpunten beoordeeld en oplossingen bedacht. Zo  kan de levering van stroom, gas etc. doorgaan.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

 

Contact

Heeft u vragen over het werk? Bel met de omgevingstelefoon 0651469206 of stuur een mail naar Info@dv-wos.nl. Voor overige vragen stuur een mail naar M.SecretariaatWoS@wsrl.nl.

 

 

 

 

Cookie-instellingen